Het bedrijf

Over ons


De oorsprong van ons bedrijf gaat terug tot 2012, toen we voor het eerst plantgoed met de hand op de 'pootplank' plaatsten. Tegenwoordig hebben we geïnvesteerd in geautomatiseerde methoden voor het poten. De stekken die in het voorjaar worden geplant, zijn het voorgaande zomerseizoen gestekt. Gedurende 8 maanden hebben deze planten de tijd om zich in de volle grond te ontwikkelen, waarna ze in de winter worden 'gerooid', zoals te zien is in de bovenstaande afbeelding.

Sinds de start in 2012 is onze productiecapaciteit meer dan vertienvoudigd. We kijken ook met vertrouwen naar de toekomst, waarin we verwachten dat ons bedrijf blijft groeien en dat we ons assortiment verder zullen uitbreiden.

Vanaf 2020 hanteren we een plantenpaspoort voor elke plant die ons bedrijf verlaat. Dit betekent dat elk geleverd product voorzien is van gedetailleerde informatie, waardoor we de traceerbaarheid en transparantie van onze producten kunnen waarborgen. Het gebruik van plantenpaspoorten versterkt onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

 In 2022 hebben we met trots het MPS-A+ certificaat behaald, een erkenning van onze toewijding aan duurzaamheid en milieubewustheid. 

Het volgende jaar, in 2023, hebben we een belangrijke stap gezet naar een groenere toekomst door over te stappen op volledig carbonvrije potten. 

En in 2024 introduceren we een geavanceerde potmachine, waarmee we niet alleen efficiëntie vergroten, maar ook onze ecologische footprint verder verminderen. Bij elke stap blijven we streven naar innovatie en duurzaamheid in onze bedrijfsvoering.